Shalom-Verlag Onlineshop
 x 
  • Rumänisch - Un nou fel de dragoste
  • Rumänisch - Un nou fel de dragoste

Un nou fel de dragoste

Artikelnummer: roek02

Carte - 121 de pagini, de E.W. Kenyon
(The new kind of love =engl. title)

9,00 €
Autor/in: E.W. Kenyon
 

Beschreibung

Un nou fel de dragoste

Solutia la problema dragostei Dragostea omeneascá este falitá

Astazi cele mai mari forte din lume sunt dragostea ti egoismul. Dragostea umana fireasca a etuat deoarece este bazata pe cegoism.
Are Dumnezeu o solutie pentru aceasta problemat Noi credem ca are!

Este un nou fel de Dragoste care a fost trecut cu vederea de catre Biserica, dar care a fost recent redescoperit. Isus a adus în lume un nou fel de dragoste, iar aceasta carte dezvaluie aceasta dragoste.
Acest fel nou de dragoste vine într-o viata stearpa ti o face sa înfloreasca ca un trandafir. Înlatura greutatea ti amaraciunea vietii.
Nu vor mai exista vieti monotone, nu vor mai exista vieti sterpe. Fiecare viata va deveni o gradina a bucuriei. Dumnezeu a facut acest lucru posibil. Sa umbli în dragoste înseamna de fapt sa traietti în Dumnezeu.

Este tarâmul unde Cuvântul domina, unde credinta functioneaza. Credinta se dezvolta într-o atmosfera de dragoste. Credinta devine o forta dominanta ti creativa atunci când dragostea domnette cu adevarat.

Kunden Login

Cookies erleichtern die Bereitstellung unserer Dienste. Mit der Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies verwenden.
Weitere Informationen Ok Ablehnen