Shalom-Verlag Onlineshop
 x 
  • Rumänisch - Identificare
  • Rumänisch - Identificare

Identificare

Artikelnummer: roek01
Carte - 73 de pagini, de E.W. Kenyon
(Identification = engl. title)
7,00 €
Autor/in: E.W. Kenyon
 

Beschreibung

Identificare
Povestea de dragoste a mântuirii


Ce înseamna „Identificare”?

*Identificare inseamna unirea noastra completa cu EL prin jertfa Sa Inlocuitoare

* Învatatura referitoare la Identificare este partea legala a Rascumpararii. Ea ne reveleaza ceea ce a facut Dumnezeu pentru noi în Hristos, din momentul în care S-a dus pe cruce pâna în momentul când S-a asezat la dreapta Tatalui. Identificare înseamna unirea noastra completa cu EL prin jertfa Sa Înlocuitoare.

* Hristos a devenit una cu noi în pacat pentru ca noi sa putem deveni una cu EL în neprihanire. El a devenit asa cum eram noi pentru ca, în final, noi sa devenim asa cum este El acum. Exista o dubla unire: prima unire este unirea Lui cu pacatele noastre, pe cruce;
a doua unire este unirea noastra cu El, în Slava Lui, pe tron. În actul Identificarii, noi avem parte de faza cea mai bogata a Rascumpararii.

* Când aceste adevaruri vor câstiga cu adevarat ascendenta în noi, ne vor face niste supra oameni spirituali. Aceasta este o descoperire a ceea ce suntem în Hristos, a modului cum ne vede Tatal prin Fiul. Slabiciunea si esecurile vor ajunge la un sfârsit.
Nu va mai fi o lupta pentru a avea credinta, caci toate lucrurile sunt ale noastre. Nu ne vom mai ruga pentru putere, deoarece EL este în noi. Nu va mai exista acea constiinta îngrozitoare a pacatului, caci noi suntem Neprihanirea lui Dumnezeu în Hristos.

Kunden Login

Cookies erleichtern die Bereitstellung unserer Dienste. Mit der Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies verwenden.
Weitere Informationen Ok Ablehnen